Welkom

Welkom bij de VDL F1 Pool

Helaas....Je bent te laat om je nog aan te melden voor de pool.
Het Formule 1 seizoen is begonnen.


Er zijn 2 wijzigingen t.o.v. vorig jaar:

- Het aantal prijzen is van 6 naar 5 gegaan.

- Het te behalen puntenaantal voor motoren en chassis is verlaagd. Het doel hiervan is, om de rijder belangrijker en meer van invloed te laten zijn in je team. Hopelijk wordt het daardoor ook spannender in de pool.


Een paar belangrijke punten voor het samenstellen van je team:

- Het totaalbedrag is € 151 miljoen.

- De prijzen van motor en chassis zijn niet meer gelijk aan elkaar. Dat betekent dat je wellicht toch een 'beter' team kunt samenstellen met je budget.

- Voor ieder miljoen dat je team goedkoper is dan het maximum van € 151 miljoen, krijg je 1 bonuspunt met een maximum van 10 bonuspunten, per Grand Prix.

 

!!!!! NOG EVEN VOOR ALLE DUIDELIJKHEID !!!!!

De hoofdregel is dat er van elke team maar 1 onderdeel gekozen mag worden. Dat is en blijft zo.
Stel dat een team bestaat uit: Vettel(Ferrari), Verstappen(RedBull), Mercedes(Chassis) en McLaren(Motor). Als Max zou verhuizen naar Mercedes en Max zou behouden blijven als rijder van je samengestelde team, dan zou het team bestaan uit Vettel(Ferrari), Verstappen(Mercedes), Mercedes(Chassis) en McLaren(Motor). Het team zou dan bestaan uit 2 onderdelen uit dezelfde Formule-1 renstal. Volgens spelregel 1 is dat niet mogelijk en zou dus een uitzondering betekenen.
De oplossing zoals die afgelopen jaar is toegepast, de rijder wordt uitgewisseld, zal daarom gehandhaafd blijven.


Voor verdere informatie verwijs ik je door naar de spelregels.De website is voor het laatst bijgewerkt op 13-10-2019 om 14:05